Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να πείσει πως σε 20 μήνες έκανε έργα

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

newego_LARGE_t_901_107018419ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να πείσει πως σε 20 μήνες έκανε έργα»

Με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια τμημάτων του αυτοκινητοδρόμου του οδικού άξονα της «Ολυμπίας Οδού», ο Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας έκανε το παρακάτω σχόλιο: 

Παραδίδονται σήμερα στην κυκλοφορία 20 χιλιόμετρα του οδικού άξονα Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου, καθώς και οι δύο σήραγγες στο Δερβένι, παρουσία του Πρωθυπουργού. Καλώς ήρθε λοιπόν για να κόψει την κορδέλα ο κ.Τσίπρας, έστω και αν ουδέποτε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε τα έργα των μεγάλων δρόμων, τα οποία σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους από παλαιότερες κυβερνήσεις. Αυτό προφανώς ξέχασε να το αναφέρει στη σημερινή του ομιλία ο Πρωθυπουργός, προσπαθώντας να πείσει την ελληνική κοινωνία πως δρόμοι τόσων χιλιομέτρων και σήραγγες πρόλαβαν να δημιουργηθούν μέσα σε 20 μήνες. Δυστυχώς γι’ αυτόν αλλά και για τη χώρα, οι πολιτικές που εφαρμόζει και η ανάπτυξη είναι έννοιες αντίθετες και δε μπορούν να μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Ο κ.Τσίπρας επιμένει να κατασκευάζει μια εικονική πραγματικότητα και να δηλώνει πως η χώρα βγαίνει από την ύφεση, την ίδια ώρα που τον διαψεύδει η ίδια η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), η οποία μόλις προχθές αναθεώρησε τις προβλέψεις της για την ύφεση προς το χειρότερο.

02.09.2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εγκαίνια τμήματος Ολυμπίας Οδού