Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

 

 

χρίστος δήμας, χρήστος δήμας

 

Ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας μετείχε στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/5 στην Αθήνα. Την Κυριακή 27/5 επισκέφθηκε το Κιάτο.
Κατά τη συνδιάσκεψη παρουσιάστηκαν οι πολιτικές και προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και η στρατηγική της, σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Ο Χρίστος Δήμας μετά το πέρας της Συνδιάσκεψης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το μήνυμα που στέλνει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς σε όλη την Ελλάδα είναι τριπλό: Ενότητα – Αγώνας – Αναγέννηση. Ενότητα, τόσο της κεντροδεξιάς παράταξης, όσο και του ελληνικού λαού που δεν πρέπει να διχάζεται, Αγώνας, ώστε να ανακάμψει η χώρα και να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα εντός και εκτός αυτής και Αναγέννηση, ώστε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, δίνοντας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τα συμφέροντα της Ελλάδας, για την ευρωπαϊκή πορεία της, για το μέλλον. Αυτά πρεσβεύουμε, αυτά ζητούμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε.
Εμείς προτάσσουμε ένα σαφές σχέδιο: επιστροφή στην ανάπτυξη και αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Έχει έρθει η ώρα να το υλοποιήσουμε, προς όφελος όλων των Ελλήνων».