Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκλογές 2019 | Εντυπωσιακή εκδήλωση στην Αθήνα

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

Εντυπωσιακή εκδήλωση του Χρ. Δήμα στην Αθήνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες Κορίνθιους ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας πραγματοποίησε την ομιλία του στην Αθήνα ενόψει των εκλογών της Κυριακής 7 Ιουλίου.

«Την Κυριακή χρειαζόμαστε κάθε ψήφο. Μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τη χώρα από δεσμά δεκαετιών», τόνισε ο κ. Δήμας και πρόσθεσε: «Είμαστε η δύναμη εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας και θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε».

Μιλώντας σε ένα θερμό ακροατήριο, που είχε γεμίσει από νωρίς την αίθουσα, ο Χρίστος Δήμας αναφέρθηκε στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα της χώρας και υπογράμμισε ως προτεραιότητες την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος για κάθε οικογένεια, την ανάκτηση του αισθήματος της ασφάλειας και τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης.

Σήμερα, Τρίτη 2/7 ο κ. Δήμας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Λουτράκι στο Ξενοδοχείο Μαντάς στις 21:30 και αύριο Τετάρτη 3/7 θα έχει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Κόρινθο, στις 21.15 στο μικρό θέατρο του Δημαρχείου Κορινθίων (Κολιάτσου 32).