Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνέχιση λειτουργίας ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Κιάτου και Παραρτήματος Ξυλοκάστρου

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

ika etam logo
Προς
Τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Θέμα: Λειτουργία του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΚΙΑΤΟΥ- Παράρτημα Ξυλοκάστρου
Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,
Με την παρούσα αναφορά, αιτούμαι τη συνέχιση λειτουργίας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΚΙΑΤΟΥ- Παρατήματος Ξυλοκάστρου και (πρώην) Παρατήματος Δερβενίου καθώς τίθεται ενδεχόμενο για την αναστολή λειτουργίας του.
Όπως αναφέρουν και οι υπάλληλοι του εν λόγω Υποκαταστήματος (βλ. συνημμένη επιστολή), η αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος θα συνεπαγόταν τη χρονοβόρα και δαπανηρή μετακίνηση υπαλλήλων και πολιτών μεταξύ των διάφορων πόλεων και χωριών του Νομού. Επίσης, το κτήριο που στεγάζεται το Υποκατάστημα είναι ιδιόκτητο- το οποίο συμβάλλει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων- ενώ η μεγάλη έκτασή του (2.300 τ.μ.) επιτρέπει τη στέγαση των υπηρεσιών των άλλων παραρτημάτων αλλά και του αρχείου τους, το οποίο βοηθάει στη συγκέντρωση τους στο κέντρο του Νομού.
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της διασφάλισης των καλών συνθηκών εργασίας δεδομένων των περικοπών μισθών και συντάξεων, σας ζητώ να λάβετε σοβαρά υπόψη τους παραπάνω λόγους και να συνεχίσει κανονικά η λειτουργία του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΚΙΑΤΟΥ- Παραρτήματος Ξυλοκάστρου.
Αναφορά_ΙΚΑ Κιάτου και Παράρτημα Ξυλοκάστρου_01.10.2012
Απάντηση_Υπουργείο Εργασίας