Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Ο Χρίστος Δήμας στις πυρόπληκτες περιοχές

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

37784890_1822639634451518_8647897164229378048_nΤο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, θέλοντας να ευχαριστήσει και να συγχαρεί για τη αυταπάρνηση τους εθελοντές, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, που έδωσαν τη μάχη με τη φωτιά.

Σήμερα, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Κορδωση και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Ξυλοκάστρου-Ευρωστινης κ. Χαράλαμπο Διαμαντόπουλο, επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές στο Ζεμενό και το Θροφαρί του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Με αφορμή το μέγεθος των καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες και το δασικό πλούτο, ο κ. Δήμας σημείωσε:

«Επισκέφθηκα μόλις τις πυρόπληκτες περιοχές στο Ζεμενό και το Θροφαρί, στον Δήμο Ξυλοκαστρου-Ευρωστινης. Μια πολύ μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά που εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα από τους δυνατούς ανέμους. Οι καταστροφές στην αγροτική καλλιέργεια και τον δασικό πλούτο είναι πολύ μεγάλες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές, τους κατοίκους, τον Δήμο και τους πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά, παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες».

Αργότερα σήμερα, επισκέφθηκε πάλι το Λουτράκι και τους Αγ.Θεοδώρους.