Μετάβαση στο περιεχόμενο

(ΒΙΝΤΕΟ) Να κατεβάσετε τα κάδρα του Α.Βελουχιώτη και να βάλετε της Μ.Θάτσερ

FacebookTwitterEmailPrintFriendly

Twitter.001
Να κατεβάσετε τα κάδρα του Α.Βελουχιώτη και να βάλετε της Μ.Θάτσερ

Η ομιλία του βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφιση των προαπαιτούμενων και των ιδιωτικοποιήσεων

28.09.2016

Παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τα προαπαιτούμενα έκανε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, υπογραμμίζοντας τις παλινωδίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε στο γεγονός πως στο παρελθόν κυβερνητικά στελέχη ήταν σφοδροί πολέμιοι των ιδιωτικοποιήσεων, ωστόσο ήδη έχουν εντάξει στο υπερταμείο μία σειρά από κρατικές επιχειρήσεις (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΕ, ΟΑΚΑ, ΕΛΤΑ) και χθες ψήφισαν την ένταξη των ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Κτηριακές Υποδομές, ΕΛΒΟ, Αττικό Μετρό, ΔΕΗ.

Εκτεταμένη αναφορά ωστόσο, ο κ.Δήμας έκανε στην ρύθμιση του ασφαλιστικού που έφερε η Κυβέρνηση και θίγει τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε χωριά με λιγότερους από 2000 κατοίκους. Σύμφωνα με αυτή, οι ιδιοκτήτες αυτοί, θα κληθούν πλέον να πληρώσουν για κύρια ασφάλιση και υγεία εισφορές 26.95% επί του καθαρού φορολογητέου εισοδήματος τους.

Ο βουλευτής Κορινθίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα μέτρο που που πλήττει σημαντικά την περιφέρεια και δημιουργεί ζητήματα βιωσιμότητας σε επιχειρήσεις που είναι σε μικρά χωριά.

28.09.2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία Χρ.Δήμα στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα